Дорога Київ - Буковель. Як краще їхати в Буковель автомобілем?

Дорога Київ - Буковель: як краще доїхати?

  • Статті
  • Дорога Київ - Буковель: як краще доїхати?

В один прекрасний момент ми зіткнулися з питанням: "А як же краще доїхати в Буковель власним автомобілем?". Багато людей, начитавшись страшних історій в інтернеті про жахливі карпатські дороги, погнуті колеса та розбиту підвіску, відмовляються їхати до Буковелю в такий спосіб та обирають традиційний 43 потяг до Івано-Франківська.

Невже немає нормальних доріг в Україні? Почитавши форуми і погугливши стан наших доріг, був обраний і успішно здійснений наш "тріп". Ми всім радимо їхати саме таким маршрутом. Далі детальніше.

Звичайно ж, усі знають трасу Київ - Чоп, яка була побудована під Євро 2012 і зараз служить вірою і правдою автолюбителям. Нею і поїдемо. Київ - Житомир - Новоград-Волинський - Рівне і до окружної Львова. Просто чудові 530 км з великими мережевими заправками та місцями для відпочинку.

Траса Київ - Житомир - Новоград-Волинський - Рівне

З львівської окружної дорога йде на Івано-Франківськ (Н-09) через Рогатин! - ми рекомендуємо їхати саме цією новою дорогою, нехай і по одній смузі в одному напрямку, зате без ям і через красиві містечка.

дорога на Івано-Франківськ (Н-09) через Рогатин

Остання ділянка Івано-Франківськ - Буковель без особливого вибору дороги, але хочемо зауважити, що заїжджати в Буковель краще новою дорогою, яка починається за Яблуницею, трохи більшою за кілометражем, зате комфортнішою.

ділянка Івано-Франківськ - Буковель

Дійсно, ділянка Яремче - Татарів - Яблуниця найгірша, є великі вибоїни. Її ми рекомендуємо проїжджати у світлий час доби або на невеликій швидкості.

ділянка дороги Яремче - Татарів - Яблуниця

Загалом дорога протяжністю 780 км зайняла близько 11 годин із довгими зупинками та обідами.

Посилання на весь маршрут: https://goo.gl/maps/8S44dnHkgF62

Посилання на повну статтю про Буковель.

Важлива складова поїздки в Буковель - це проживання. Безкоштовно і цілодобово забронювати житло можна на цьому сайті в режимі онлайн і без комісії.

Корисна публікація?
Поділіться посиланням з друзями!
Коментарі

Коментарі користувачів про публікацію «Дорога Київ - Буковель: як краще доїхати?»

Відправити
Підписуйтесь на нас